Interactive

  • ιστοσελίδες
  • εφαρμογές
  • hosting
  • seo

3 βασικά βήματα για να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας.

3 βασικά βήματα για να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας.

13-04-2017

Μια ιστοσελίδα χρειάζεται χρόνο και αφοσίωση από τον ιδιοκτήτη της για να καταφέρει να πετύχει τον σκοπό της και να καταφέρει να ξεχωρίσει. Αλλαγές, διορθώσεις ή προσθήκες μπορούν να κρατήσουν την ιστοσελίδα σας στο προσκήνιο και πρέπει να γίνονται τακτικά.

Παρακάτω αναφέρουμε 3 στοιχεία που θα βελτιώσουν την απόδοση της:

Βελτιώστε την ασφάλεια και την αξιοπιστία της ιστοσελίδας σας!

Τα στοιχεία των επισκεπτών σας πρέπει να είναι πάντα προστατευμένα. Είτε συλλέγετε στοιχεία όπως όνομα, φύλο, ηλικία, e-mail είτε στοιχεία που αφορούν πληρωμές, όπως στοιχεία πιστωτικής κάρτας, χρειάζεται να παρέχετε στους επισκέπτες σας ένα ασφαλές περιβάλλον.

Για να γίνει αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιείστε ένα ασφαλές πρωτόκολλο επικοινωνίας SSL (Secure Sockets Layer) ώστε να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε συνδέσεις HTTPS. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται κρυπτογραφημένες συνδέσεις, μεταξύ του επισκέπτη και του server που φιλοξενεί την ιστοσελίδα σας, προστατεύοντας τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη από υποκλοπές.

Σύγχρονες responsive ιστοσελίδες

Αν η ιστοσελίδα παραμένει ίδια για περισσότερο από 4-5 χρόνια, τότε μάλλον έχει έρθει η ώρα για την ανακατασκευή της. Ένας νέος σχεδιασμός και η δημιουργία μιας responsive ιστοσελίδας μπορεί να δημιουργήσει μια πιο φιλική και αποτελεσματική εμπειρία στον χρήστη.

Αν λάβουμε υπόψιν πως το μεγαλύτερο ποσοστό των επισκεπτών (πάνω από 65%) χρησιμοποιούν κινητές συσκευές για να μπουν στην ιστοσελίδα σας (κινητά, tablets κτλ.), τότε μπορούμε να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι η ιστοσελίδα σας να σχεδιασμένη ώστε να προσαρμόζεται και να λειτουργεί σωστά σε αυτές.

Δημιουργήστε νέο περιεχόμενο

Το Α και το Ω για μια ιστοσελίδα αποτελεί το περιεχόμενο της. Ένα site που θα μπορέσει να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στον επισκέπτη της μεγιστοποιεί τις πιθανότητες να μετατρέψει τον απλό επισκέπτη σε πελάτη.

Ένας απλός τρόπος για να ενημερώσετε τους επισκέπτες σας, είναι η δημιουργία ενός blog. Εκεί μπορείτε να παρέχετε στους επισκέπτες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες σας, τα προϊόντα σας, συμβουλές αλλά και χρήσιμα αρχεία/εργαλεία. Είτε πρόκειται να δημιουργήσετε videos, infographics ή απλά άρθρα, αυξάνετε τις πιθανότητες να φέρετε νέους πελάτες στην επιχείρησή σας.
Δείτε Τα Έργα Μας
Καλέστε μας
Στείλτε μας e-mail

Πίσω στα Άρθρα